Facebook

Vi bygger Pavillon

By on jun 13, 2017 in Ikke kategoriseret | 0 comments

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at for realiseret sit drømmehus, eller drømme pavillon for den sags skyld.

Jeg har derfor taget kontakt til Mikkel Kilstrup, som blandt andet lever af at opbygge huse fra Sølund.

Mikkel er ekspert i at bygge disse huse og har gjort det i adskillige år, du kan se hans Facebook profil lige her:  kilstrupbyg 

Så hvis du også ønsker en ekstra hånd til at få bygget dit hus, så tag endelig kontakt til Mikkel, så står han klar til at bygge lige dit hus eller pavillon.

 

I dag sendte Mikkel mig nogle smukke billeder af opsætningen for pavillonen LisetteBillederne for byggeprocessen kan du se herunder.

Information om huset

Huset hedder Lisette og er på hele 20,2m2, så det er ideelt til overnattende gæster, eller blot som et lille ekstra hus, så du kan nyde hele din have.  Huset er af nordisk grantræ og i hele 44 mm tykke vægplanker.

Som du kan se på det første billed ovenover, så kommer huset med en trykimprægneret ramme, dette er til at sikre huset mod råd og fugt, samt til at afstive gulvet, således det ikke buer eller slår sig, når du går rundt på det. Pavillonen fungere derefter som et stort samlesæt, hvor alt er skåret til, så det er blot at stable og samle bjælkerne.

På billed 4 kan du se at taget kommer i hele elementer, det vil altså sige at du slipper for selv at skulle lægge tagbrædder på. Disse elementer skal blot løftes op og skrues sammen.

Når huset er samlet og tagpappet er lagt, skal du dog være opmærksom på, at pavillonen kommer ubehandlet, så du skal søger for at give pavillonen en god grunder og derefter en ønsket maling.

Du kan læse mere om huset her

Del på facebook

 

Skriv kommentar

Om mig

Mit navn er Mads Nielsen. Jeg arbejder for Sølund Huse og mit mål med denne blog er, at hjælpe dig med at få bygget et smukt redskabshus eller havehus.

Sølund Huse: Naturens eget håndværk

www.solundhuse.dk (+45) 7566 2875

Overby Skovvej 3 - 8732 Hovedgård